top of page
IMG_3892.JPG

Over Jip Isabel 

Jip Isabel de Jongh

Jip gelooft onwijs is de kwetsbare doch zo krachtige energie van de vrouw, in elke vorm en staat van zijn. Vrouw hebben namelijk een onuitputtelijke bron van vrouwelijke energie in zich en er bestaat dus ook geen enkele ‘niet' krachtige vrouw op deze planeet. Met haar werk probeert ze dan ook zoveel mogelijk vrouwen hier aan te herinneren. Ze wil ze in hen kracht zetten door ze opnieuw te verbinden met hen levensenergie en magische cyclus en goed voor hen vrouwenlichaam te zorgen. Hopelijk kan ze jou met haar passies en levenswijze inspireren alles uit jouw eigen leven en kracht te halen. Because woman, you’re worth it!

DSC09575.jpg

De Krachtige Vrouw staat voor de kwetsbare doch zo krachtige energie van de vrouw, in elke vorm en staat van zijn. Elke vrouw heeft deze onuitputtelijke bron van vrouwelijke energie in zich. Er bestaat dus ook geen enkele niet-krachtige vrouw op deze planeet. We willen zoveel mogelijk vrouwen hier aan herinneren en zoveel mogelijk vrouwen helpen goed voor deze kracht, hun levensenergie, hun magische cyclus en voortplantingsstelsel te zorgen.

 

Een gezond vrouwenlichaam, een sterke mindset en een liefdevolle blik naar onszelf en de wereld is namelijk het begin van het ontwikkelen van een tribe vol vrouwen die in hun kracht durven te staan en de wereld gaan veranderen.

Contact/Vragen?

Je kunt e-mailen naar info@dekrachtigevrouw.com

Overige bedrijfsgegevens:

Praktijk De Krachtige Vrouw

KVK: 64043134

BTW: NL002283297B44

Tel: 0031628456628

bottom of page