top of page
IMG_5203.JPG

Spreken

Met alle liefde geef ik masterclasses. Ik vind het belangrijk zoveel mogelijk mensen te onderwijzen in de onderwerpen waar ik zelf zo'n enorme passie voor heb. Ik geef daarom geregeld webinars & masterclasses voor mijn clienten en coachees. Maar word ook geregeld door bedrijvenscholen en andere coaches uitgenodigd om te spreken voor hen werknemers, leerlingen of in een van hen (coaching) programma's.

 

Zo heb ik 3 jaar op een rij presentaties mogen geven op de Nationale gezondheidsbeurs. Geef ik elke jaar een of meerdere masterclasses in netwerkclub de Flamingo Club, heb ik samengewerkt met transformatie coach Merel van der Wouden en heb ik online webinars gegeven aan mijn eigen community waar meer dan 180 vrouwen live aanwezig waren.

Kijk vooral verder wat ik voor jou zou kunnen betekenen.

Menstruatiecyclus

Vrouwen hebben een ongelofelijke kracht in zichzelf. Alleen zijn we er ontzettend los van gekoppeld door de huidige maatschappij, het geloof over onze natuur en het gebruik van hormonale anticonceptie. Praten over de menstruatiecyclus en vrouwen leren hoe hen lijf eigenlijk in elkaar zit, zowel fysiologisch als energetisch, is de eerste stap bij het herontdekken van die vrouwelijke kracht.

 

Ik geef geregeld masterclasses over deze krachtige natuur. Hoe zit de cyclus (hormonaal) in elkaar, hoe bewegen we maandelijks door deze cyclus heen en wat voor voordelen en cadeautjes schuilen in de verschillende fases waar we maandelijks doorheen bewegen? Hoe kan je cyclus vóór je gaan werken in plaats van tegen je en hoe kun je je weer verbinden met je natuurlijke ritme?

 

Thema's:

Leven naar je cyclus & haar 4 fasen;

Hormonen & menstruatieklachten;

(hormonale) Anticonceptie & natuurlijke anticonceptie. 

Hormoonbalans

Hormonen zijn stofjes die veel lichaamsprocessen reguleren en aan- en uitzetten. Zo hebben ze invloed op je gewicht, de bloedsuikerspiegel, bloeddruk, lichaamstemperatuur, dag- en nachtritme, menstruatiecyclus, libido etc. Wanneer je hormonen dus helemaal in balans zijn, dan voel je je fantastisch! Wanneer deze echter uit balans zijn, doet je lichaam heel hard zijn/haar best om je weer in balans te krijgen. Maar dit betekent soms dat er her en der wat verschoven moet worden en het ene hormoon harder gaat werken om het ander te ondersteunen. Dit kan ervoor zorgen dat je (hele vage) klachten gaat ervaren, omdat je lichaam eigenlijk probeert aan te geven dat er iets niet klopt en dit opgelost moet worden.

Als hormoonconsulente geef ik geregeld masterclasses over de hormonale processen in ons lichaam. Wat zijn hormonen precies? Hoe werken ze? Hoe hebben stress, voeding, training & producten invloed op onze hormonale balans en hoe kan je deze balans herstellen? Wat is de link tussen darmgezondheid, hormonen én acne? En nog veel meer.

 

Thema's:

Hormoonbalans voor vrouwen;

Hoe menstruatie klachten te verminderen?

Hormoonproof eten;

Mentale & fysieke stress en de impact hiervan;

Hormonen & training;

Darmgezondheid & huidklachten

Jip boeken als spreker?

 

Neem contact op:

IMG_3892.JPG

Over de Host

Jip Isabel de Jongh

Jip gelooft onwijs is de kwetsbare doch zo krachtige energie van de vrouw, in elke vorm en staat van zijn. Vrouw hebben namelijk een onuitputtelijke bron van vrouwelijke energie in zich en er bestaat dus ook geen enkele ‘niet' krachtige vrouw op deze planeet. Met haar werk probeert ze dan ook zoveel mogelijk vrouwen hier aan te herinneren. Ze wil ze in hen kracht zetten door ze opnieuw te verbinden met hen levensenergie en magische cyclus en goed voor hen vrouwenlichaam te zorgen. Hopelijk kan ze jou met haar passies en levenswijze inspireren alles uit jouw eigen leven en kracht te halen. Because woman, you’re worth it!

DSC09575.jpg

Jip boeken als spreker?

 

Neem contact op:

bottom of page