top of page

PHOENIX COLLECTIVE

Jouw plek om te verbinden.

Support en veiligheid te voelen bij andere vrouwen.

Jouw plek om te groeien en te delen.

Jouw plek om jouw tribe te ontmoeten. 

Verbinden met andere like-minded vrouwen? Phoenix Collective is een plek waar vrouwen, met dezelfde interesses doch verschillende achtergronden samenkomen. Wij vrouwen zijn het krachtigste als we met elkaar verbinden en elkaar supporten.

So are you in?

DSC09679_edited.jpg

PHOENIX COLLECTIVE

 • Een gratis plek waar je like-minded vrouwen leert kennen en mee kunt verbinden. (The Huddle community, zowel op je laptop als een App voor op de telefoon).

 • Maandelijks een live Q&A met een inspirerende gast (over diverse onderwerpen)

 • Korting op producten/events

6 jaar geleden  begon ik mijn persoonlijke ontwikkelingsreis. Ik vond het toentertijd een eenzame reis. Want mijn vriendinnen waren er niet mee bezig en ik bevond me in een omgeving en stad waar er niet veel begrip voor was. 'Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg' is toch wel een beetje de slogan van Brabant. 

Ik ben in die tijd dan ook veel vriendinnen verloren. Niet bewust of door conflict, maar puur omdat we uit elkaar groeiden en ik met andere dingen bezig was dan zij waren.

Ik heb wel altijd het geluk gehad dat mijn broer en ouders persoonlijke ontwikkeling heel erg supporten en op verschillende vlakken dezelfde interesses hebben, dus helemaal alleen was ik niet. Maar tijdens mijn reis heb ik wel veel andere vrouwen leren kennen die niet zo lucky waren en er wél helemaal alleen voor stonden, wat de reis, die al ontzettend zwaar kan zijn, nog een stukje heftiger maakt. 

Want we weten allemaal, hoe fijn het is om gezien, gehoord, ondersteund en op een bepaald niveau begrepen te worden. Maar vooral begrip is vaak hetgeen wat we zoeken. 

Voor deze vrouwen wilde ik een plek creëren waar ze gelijkgestemden kunnen vinden. Al is het maar om af en toe je verhaal kwijt te kunnen of een hart onder de riem te krijgen.

En zo is Phoenix collective ontstaan.

Jouw online community om met like-minded vrouwen te verbinden!

Waarom alleen voor vrouwen? Omdat ik nog altijd zie dat er door de jaren heen en de maatschappij een collectief sisterhood trauma heerst en dat mag doorbroken worden. Juist wij vrouwen zijn sterk als we de handen in één slaan. Het Masculiene is meer individueel, waar het Feminine floreert in groepen. Dus laten we de jaloezie, afgunst en angst onder vrouwen loslaten en onze krachten samenbrengen om het collectief te helen.

Liefs, Jip

 

LIVE Q&A's

Elke maand hebben we een Live Q&A met een inspirerende gast. Deze is voor alle community leden inbegrepen. Tijdens deze talks behandelen we diverse onderwerpen met diverse gasten; van gezondheid tot spiritualiteit, van reizen tot business. Van taboe’s tot de orde van de dag. 

Het concept is een live podcast. Waar Jip het interview met de gasten begint, nemen we ook zoveel mogelijk vragen die vanuit de community komen mee. Ruim van te voren wordt een gast dan ook al geïntroduceerd en is het is mogelijk om je vragen die je hebt voor de gast in te sturen.

 

De eerste sprekers zijn al bekend:

Tash-Keren-Myraflores-Behind-the-green-mind.jpeg

Tash Keren

Owner Myraflores & The Plant Pill Podcast

Tash Keren besloot zich in Amsterdam te vestigen na jaren van reizen en het ervaren van de schoonheid van verschillende culturen over de hele wereld, van India, San Francisco, Panama, Vancouver tot Londen.

 

Haar persoonlijke connectie met wellness en natuur is haar hele leven een belangrijke pijler geweest en ze gebruikt haar kennis over aromatherapie, homeopathie en Bach's bloesem therapie om nu de natuur te verbinden met emotioneel welzijn.

Nanne-van-der-leer.png

Nanne van der Leer

Ondernemer, spreker & co-owner Liefleven

Sociaal ondernemer, schrijver & spreker met een missie: een meer liefdevolle wereld. Nanne geeft een nieuwe kijk op het leven. Ze praat over verbinding, werkgeluk, sociaal ondernemerschap, nieuwe vormen van succes en leven vanuit liefde.

Ze sprak o.a. bij TEDx, CompaNanny, Heineken, The Student Hotel en Qommunity. Haar verhaal is onder andere gepubliceerd in Harper’s Bazaar, Happinez, Glamour, VIVA, &C, Libelle & WENDY.

beth-lostwithbeth-phoenix-collective-de-krachtige-vrouw.jpeg

Beth Sheba

Digitalnomad @lostwithbeth

Ze reist momenteel met haar zelf omgetoverde mini-van in haar eentje door Europa. Maar heeft ook een aantal jaar door Azië gereisd en in Australie en Nieuw Zeeland gewoond.

 

Ondertussen werkt ze remotely, heeft haar laatste jaar voornamelijk besteed aan zichzelf en haar eigen ontwikkeling en deelt haar leven zó in zoals zíj dat graag wil. Een groot inspiratie voor ons en voor vele andere vrouwen.

Phoenix Collective is ontworpen om een online platform voor vrouwen te zijn, waarop ze gezien, gehoord en support worden in hun persoonlijke reis, door elkaar. Of dit nu op het gebied van spiritualiteit of juist het opzetten van je eigen bedrijf is, Phoenix Collective is daar om je te helpen op weg naar de meest authentieke en krachtige versie van jezelf. 

IMG_3892.JPG

Over de Host

Jip Isabel de Jongh

Jip gelooft onwijs is de kwetsbare doch zo krachtige energie van de vrouw, in elke vorm en staat van zijn. Vrouw hebben namelijk een onuitputtelijke bron van vrouwelijke energie in zich en er bestaat dus ook geen enkele ‘niet' krachtige vrouw op deze planeet. Met haar werk probeert ze dan ook zoveel mogelijk vrouwen hier aan te herinneren. Ze wil ze in hen kracht zetten door ze opnieuw te verbinden met hen levensenergie en magische cyclus en goed voor hen vrouwenlichaam te zorgen. Hopelijk kan ze jou met haar passies en levenswijze inspireren alles uit jouw eigen leven en kracht te halen. Because woman, you’re worth it!

DSC09575.jpg

PHOENIX COLLECTIVE

 • Een gratis plek waar je like-minded vrouwen leert kennen en mee kunt verbinden. (The Huddle community, zowel op je laptop als een App voor op de telefoon).

 • Maandelijks een live Q&A met een inspirerende gast (over diverse onderwerpen)

 • Korting op producten/events

 • How do I register?
  You can do this via any: Register, button on the page above or click here. By signing up you agree to the general conditions.
 • What is included in the community?
  A free place where you get to know and connect with like-minded women. (The Huddle community, both on your laptop and a Phone app). Monthly a live Q&A with an inspiring guest (on various topics) Discount on products/events
 • How do I unsubscribe?
  For cancellation, send an email to info@thepowerfulwoman.com.
 • Is there an app for the phone?
  Yes! This one is here! You can: Huddle Community & E-learning, download on your phone and log in with your E-mail and Password and then you will automatically enter the Phoenix Collective Community. This way you can connect with the other ladies from your phone.
 • Where can I find the general terms and conditions?
  At the bottom of the web page and here you will find the terms and conditions.
bottom of page