top of page
IMG_5233.JPG

Hey you, welkom op mijn website. Mijn naam is Jip. De afgelopen 10 jaar heb ik gewerkt als personal trainer, hoofdredactrice voor een gezondheidsplatform, hormoonconsulente, menstruatie educator en Feminine Energy mentor. Ik werk al 9 jaar als zelfstandige, met alle ups & downs die daarbij komen kijken. Ik ben in de afgelopen 6 jaar meer dan 6 keer verhuisd, waarvan 2 keer naar het buitenland, heb 3 maanden solo gereisd in mijn autootje door zuid Europa, heb een toxische relatie en een eetstoornis achter de rug, heb gelukkig ook 4 jaar lang gezonde liefde mogen ervaren en heb een hele persoonlijke ontwikkeling en zelfliefde reis mogen beleven.

 

Dit alles is brandstof voor mijn grote passie in mijn leven: schrijven. Ik mag dan ook al jaren onwijs veel mensen (vooral vrouwen) inspireren met mijn manier van leven, mijn kennis en vooral ook mijn persoonlijke verhaal. Dat laatste is wat ik het aller liefste doe. In de laatste 10 jaar, waarin opgroeien en persoonlijke ontwikkeling centraal stond, heb ik me soms heel alleen gevoeld. Alleen met mijn gedachten, mijn gevoelens en alles waar ik doorheen ging. Ik deel daarom ongefilterde verhalen. Verhalen over gevoelen, gedachten en dingen die als taboe worden gezien, met één reden: herkenning voor anderen. Als ik met mijn verhalen ook maar één iemand het gevoel kan geven dat ze niet alleen zijn, dan is mijn doel bereikt. Hopelijk kunnen mijn verhalen jou dat gevoel ook geven of je op een andere manier inspireren. Ik vind het in ieder geval onwijs leuk dat je hier bent, ik heet je dan ook van harte welkom in mijn wereld. Liefs, Jip

JIPISABEL

Join Chapter 3.0

Elke week een van mijn exclusieve verhalen ontvangen? Meld je aan voor mijn column: Chapter 3.0 en ontvangen elke zondag ochtend een verhaal speciaal voor je zondag ochtend koffie momentje (in bed) ☕.

Ik heb expres gekozen mijn verhalen te delen via deze exclusieve nieuwsbrief en niet op een/mijn blog. De verhalen zul je dus ook niet elders terugvinden. 

bottom of page