top of page
IMG_5381.JPG

September 2021 ben ik op pad gegaan met mijn Peugeot 207 Station Wagen (Sukha genaamd). Ik had mijn autootje omgetoverd tot een car-camper en heb 1,5 maand door Frankrijk, Noord-Spanje & Portugal gereisd. Uiteindelijk bracht dit me in de Algarve -omgeving Sagres/Vila do Bispo om precies te zijn- een plekje in Portugal dat aanvoelt als thuis. Ondertussen vertoef ik hier (met hier en daar een break) alweer 1,5 jaar en om die reden krijg ik veel vragen over deze streek/regio, over het in het buitenland wonen én over solo-traveling in een auto/camper. Om die reden deel ik ook graag over dit deel in mijn leven en daar wil ik deze pagina op mijn website graag aan wijden. 

Traveling & Living abroad

DSC09679.jpg

1 op 1 consulten

EMB-test & hormoonconsulten

Om je op en top vrouw te voelen en sterk in je schoenen te staan, moet zowel lichaam als geest in balans zijn. Ik help vrouwen als consulente dan ook graag bij het herstellen (of in balans houden van) hun hormonen.

DSC09262.jpg

De Krachtige Cyclus

E-book

Hoe onze vrouwelijke cyclus nou eigenlijk écht in elkaar zit. Hoe je jouw eigen cyclus trackt en leert kennen en hoe je kunt zorgen dat je minder menstruatie klachten ervaart.Wat een positieve en negatieve invloed heeft op je cyclus en hoe leven naar je cyclus je jou kan re-connecten met je lichaam.

DSC09636.jpg

My Cyclic Nature

Online-cursus

In deze online cursus duiken we in de wereld van hormonen en de menstruatiecyclus.
Daarnaast duiken in de topics (natuurlijke) anticonceptie, stress, voeding & training én behandelen we hoe je jouw cyclus in kaart kunt brengen.

IMG_4376.JPG

Met alle liefde geef ik masterclasses. Ik vind het belangrijk zoveel mogelijk mensen te onderwijzen in de onderwerpen waar ik zelf zo'n enorme passie voor heb. Ik geef daarom geregeld webinars & masterclasses voor mijn clienten en coachees. Maar word ook geregeld door bedrijven, scholen en andere coaches uitgenodigd om te spreken voor hen werknemers, leerlingen of in een van hen (coaching) programma's.

Kijk vooral verder wat ik voor jou zou kunnen betekenen.

Masterclasses

bottom of page